Kokkuvõte Lõuna-Eesti maitsete nädal metsikutest maitseelamustest

Avaldatud: 2 detsember, 2020

Novembri esimestel päevadel startis  esmakordsel Lõuna-Eesti maitsete nädalal „Metsast taldrikule”. Põlvamaalt osales neli toitlustusettevõtet – Pesa hotelli restoran, Tillu kohvik, Postitee Gurmee: pizzeria ja restoran ning vahetult enne maitsete nädalat avatud Saverna Buffik. Põlvamaal osalenud toidukohtade tagasiside maitsete nädalale oli väga positiivne. Osalejad tõid välja, et maitsete nädala kampaania oli neile hea reklaam ja elavdas külastust sügistalvisel perioodil ning oli osalt väljakutse oma koha proovile panekul – polnud ju võimalik ette aimata, kui palju külastajaid see kaasa võib tuua.

Iga ettevõtja panustas sündmuse turundmiseks lisaks enda erinevates kanalites. Maitsete nädala raames leidsid lülastajad tee Põlvamaa toidukohtadesse üle 270 korra. Suurem osa külastajatest olid väljaspool maakonda.

Järgmisel aastal sündmuse toimumisel osaletakse suurima heameelega. Super kui saaks kaasata lisaks ka teisi Põlvamaa toitlustusettevõtjaid, võimalus ka pop-up söögikohana.