Hotell Pesa- Omakandi Road

Hotell Pesa – Omakandi Road

Võta tootjaga ühendust

Tootja: Kagureis OÜ

Kontaktisik: Priit Haavamäe

Telefon: + 372 5622 2883

E-post: priit@kagureis.ee

Koduleht: kagureis.ee

Hotell Pesa restoranis saab külastaja valida “Omakandi Roogade” seast eelroa, põhiroa ning desserdi, millel on garanteeritud kvaliteet, stiil ja maine ning mis on valmistatud kohalikust toorainest. 

Suitsuhakklihakastmes hautatud kartulid

Portsjon arvestatud 4-le inimesele.

12 keskmise suurusega kartulit
100-160 g suitsuliha või suitsupeekonit
1 Lüübnitsa sibul
50 g rapsiõli (võib kasutada ka linaõli)
1 spl täistera nisujahu (võib kasutada lina ja kanepijahu)
2 klaasi piima
Maitsestamiseks soola, muskaati, maitserohelist.

Valmistamine
Kartulilõigud pruunistada kergelt kuumas õlis. Kuumutada suitsuliha või peekonikuubikud. Lisa sibul ja jahu. Valada juurde piim, maitsestada ja hautada tasasel tulel kuni kartulida on pehmed. Lõpuks lisada maitseroheline. Osa suitsulihast võib praadida viiludena ja hiljem lisada portsjonile. Toekas kõhutäis iseseisva toiduna koos salatiga. Võib juurde pakkuda nii kotlette kui ka kala, sel juhul võib suitsuliha kogus olla väiksem.

Külm tomatisupp

Portsjon arvestatud 4-le inimesele.

1 kg suviseid koduseid tomateid
1 Lüübnitsa sibul
2-3 keedetud kodust kanamuna
Maitsestamiseks soola, pipart, peterselli ja selleri lehti.

Valmistamine
Tomatid koorida, purustada, seemned võib välja võtta. Lisada hakitud sibul, maitseroheline ning maitsestada soola ja pipraga. Serveerida hakitud keedetud munaga. Võib lisada purustatud jääd või vajadusel vedeldamiseks veidi külma keedetud vett.

Hotell Pesa- Omakandi Road

Veel tooteid samalt tootjalt